MORE

Half-Life Opposing Force continua cu Prospekt

In timp ce toata lumea sta si se intreaba cand vor afla finalul povestii lui Gordon Freeman, un grup ceva mai restrans tot sta cu gandul la unul din cele mai bune jocuri Half-Life facute de studioul Gearbox. La Opposing Force si soarta lui Adrian Shepherd, care a disparut la fel ca Freeman oriunde isi tot baga G-Man „angajatii”. Misterul va fi dezvaluit in curand cu Prospekt.

Chiar daca nu este tocmai o continuare oficiala, Prospekt este un joc aprobat de Valve, licentiat si chiar vandut pe Steam. Va fi lansat in ziua de 11 februarie, dar poate fi cumparat de acum la pretul de 9 euro.

In Prospekt veti lua rolul lui Adrian, scos din inchisoarea sa extra-dimensionala de un grup de Vortigaunt, cu scopul de al ajuta pe Gordon, care in momentul actual se afla prins in lupta cu Combine in Nova Prospekt. Aventura se va intinde pe 13 nivele, avand o dimensiune comparabila cu Half-Life 2 Episode One, si a fost realizata in mare parte de o singura persoana.

Jocul este de sine statator, nu necesita nici un fel de joc Half-Life anterior pentru a functiona si va ofera in sfarsit ocazai sa vedeti cum arata Xen in Source Engine 2.

[Steam]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close