GamingRSS PaginaDeMedia

Half-Life ar putea reveni, de aceasta data sub forma unui joc non-VR

Geoff Keighley a lansat alaturi de Valve cartea interactiva numita Half-Life: Alyx – Final Hours. Pe langa faptul ca va recomand sa o descarcati daca sunteti fani ai seriei, aceasta se incheie pe o nota foarte pozitiva. Conform lui Keighley, echipa HL de la Valve vrea sa dezvolte un joc non-VR.

In privat, majoritatea membrilor echipei spera ca urmatorul mare joc al companiei va fi un joc Half-Life construit fara VR in minte; un joc accesibil pe toate platformele traditionale de gaming.

Exista insa o urma de indoiala in cadrul companiei referitor la acest subiect. S-ar parea ca Valve nu vrea sa se implice intr-un proiect de asa anvergura. Asta este o miscare cam ciudata, mai ales in conditiile in care compania sustine ca nu exista un lider anume; in acelasi timp, pare ca un astfel de proiect nu este aprobat de undeva de sus. Oricum ar fi, se pare ca o sa mai avem parte de Half-Life in viitor.

Half-Life Momentan, se pare ca urmatorul joc Half-Life ar fi tot un proiect VR, dar nu este nimic confirmat. Ar putea fi un joc non-VR, insa echipa nu poate da detalii. Iar ca o nota de final, Keighley a mai spus ca la inceputul anului 2018, „o echipa mica” de la Valve a inceput sa lucreze la un proiect top-secret.

Half-Life: Alyx – Final Hours este disponibil pe Steam pentru 10$. Acest material il vede pe Keighley vorbind despre dezvoltarea lui Alyx, cat si despre alte proiecte VR de la Valve. Acesta vorbeste si despre Half-Life 3, joc al carui proces de dezvoltare a inceput, dar a fost anulat. Cu siguranta veti gasi informatii super interesante in acest material si va incurajez sa-l urmariti.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button