GamingPC&ConsolesTech&IT

Half-Life Alyx este doar începutul

Sau măcar nu este sfârșitul

Când a fost anunțat Half-Life Alyx, o parte considerabilă din populație a suflat un oftat îndelungat și a rostit în gând: „Așa se termină seria? Nu cu o explozie, ci cu o șoaptă pe care nici măcar nu o pot juca fără să câștig la loterie?”.

Dar lucrurile nu par că vor fi așa. Nu în sensul că VR va deveni spontan mai ieftin sau că vei câștiga la loterie. Ci în sensul că Half-Life Alyx nu este sfârșitul de drum. Conform declarației lui Robin „Turn de Pălării” Walker, Half-Life Alyx reprezintă o întoarcere la lumea jocului, o parte importantă dintr-o poveste mare, ce servește la a împinge acea poveste mai departe.

De asemenea, Robin „Trebuie să cumperi o cheie să deschizi cutia asta” Walker a ținut să recomande celor care n-au mai jucat Half-Life Episode 2 de ceva vreme să îl ia iarăși la mână. De ce? Veți afla pe la sfârșitul lunii.

Cine știe, poate vom avea parte de o mostră din ceea ce va deveni la un moment un Half-Life 3. Dar poate avem norocul ca acesta să nu mai fie doar pentru VR. Totuși, Valve ar putea face ceva valuri făcându-l exclusiv pentru Linux.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button