GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Half-Life: Alyx este doar inceputul pentru reintoarcerea seriei

Un nou Half-Life urmeaza sa apara si chiar daca nu este Half-Life 3, sau macar Episode 3, se simte foarte bine sa scriu despre asta. Half-Life: Alyx este un spin-off VR a carui actiune are loc chiar inainte de Half-Life 2, insa, care este viitorul seriei si ce planuri are Valve si pentru alte platforme? Chiar daca probabil nu vom vedea Alyx vreodata in afara realitatii virtuale, Valve are planuri pentru continuarea seriei.

The Verge a vorbit cu designer-ul David Speyrer daca ne putem astepta la o reintoarcere a lui Half-Life si daca vom vedea mai multe jocuri din serie, acum ca Valve a spart gheata. Acesta a confirmat ca Valve a prins gustul de a spune o poveste prin metode inedite in timpul dezvoltarii lui Half-Life: Alyx si vrea sa continue sa exploreze si mai multe variante.

Probabil nu este o surpriza pentru nimeni faptul ca vrem de mult timp sa readucem universul Half-Life sub lumina reflectoarelor, iar aceasta experienta nu a facut decat sa ne ambitioneze. In procesul de dezvoltare al lui Half-Life: Alyx am explorat noi modalitati de a spune povestea acestor personaje, fara sa parasim lumea jocului si am descoperit o multime de noi experiente de gameplay care sunt mult mai avansate decat ce puteam face inainte. Desigur, va trebui sa asteptam reactia oamenilor la Half-Life: Alyx odata ce va fi disponibil, dar ne-ar placea sa continuam.

Davin Speyrer, Valve

Dupa ani intregi de asteptare, se pare ca suntem mai aproape ca niciodata de Half-Life 3, dar in toata aceasta anticipare, sunt foarte multumit de faptul ca reintoarcerea asupra seriei din partea Valve este putin diferita, ceva ce cred ca este mai benefic pentru serie decat un simplu sequel. Chiar daca unii oameni ar putea spune ca trebuie sa fii nebun sa dai 2000 de lei pe o casca VR, iar aici vorbim de cel mai mic pret, trebuie sa recunoastem ca asta este tehnologia viitorului, iar faptul ca unele dintre cele mai mari jocuri pasesc usor spre acest teritoriu, ar trebui sa ne indice directia in care vor evolua lucrurile.

PCGamer

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button