MORE

Half Life 3 zarit in baza de date a Steam

Din moment ce doar ce a fost Mos Nicolae, ar fi timpul sa primiti si voi un cadou din partea internetului. Desi, cadou este poate prea mult spus. Mai corect ar fi spus: „amintirea constanta ca nu a fost lansat inca Half-Life 3 si ca nu il poti juca”.

Baza de date a serviciului de distributie Steam contine in acest moment o listare pentru ceva numit Half Life 3, descoperit de cei de la SteamDB, dupa o actualizarea a modului in care sistemul obtine numele pentru diversele aplicatii anonime.

Acest Half Life 3 a fost actualizat ultima oara in luna octombrie. Este pomenit pana si un Beta acolo. Inseamna asta ca lansare jocului este iminenta?

HalfLife3IMG

Eh, nu tocmai. Practic, un dezvoltator poate sa puna orice nume vrea la o aplicatie de Steam pana cand va fi lansata, iar Half Life 3 nu prea arata exact cum trebuie, ii lipseste o cratima, Valve de obicei referindu-se la joc sub numele Half-Life 3… dar nu mereu.

SteamDB tine sa va asigure ca Half-Life 3 nu este confirmat, pentru ca tot tind sa apare lucruri in baza de date care nu se materializeaza. Spre exemplu, Halo 3 care s-a ivit in baza de date de mai bine de un an, dar inca nu s-a materializat inca.

Totusi, asta nu inseamna ca Valve nu lucreaza la Half-Life 3, doar ca in continuare nu vor sa spuna nimic in aceasta privinta, pentru ca atunci lumea i-ar bate la cap de mii de ori mai mult ca acum.

[SteamDB]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button