Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ce ar fi daca ati putea sa jucati Half Life 3?

/
/
/

Până când Valve va ieși din starea sa de hibernare actuală și va începe să facă mișcări vizibile cu Half-Life 3, comunitatea încearcă să își imagineze cum va arăta acest joc.

Un membru al comunității Polycount, numit PogoP, anunță că a reconstruit o porțiune din Half-Life 2 în motorul Unreal 4, publicând o serie de imagini cu un detaliu excelent și anunțând că o variantă publică va fi disponibilă în curând.

city17_final_01

Nivelul cu pricina este blocul de apartamente în care Gordon Freeman s-a refugiat la începutul jocului, când încerca să scape de Combine, iar eșuând să facă asta, a trebuit să fie salvat de Alyx Vance.

Creatorul variantei din Unreal Engine 4 a nivelului din City 17 mai lucrează în acest moment și la implementarea suportului pentru Oculus Rift.

city17_final_02

Atunci când va fi gata, veți putea descărca nivelul și admira cum ar fi arătat Half-Life 2, dacă ar fi fost făcut acum sau poate cum va arăta Half-Life 3, dacă Valve își va aminti vreodată că poate nu ar strica să lucreze la un nou joc din serie, din moment ce lumea s-a cam săturat ca singurul lucru pe care să îl vadă de la studiou este câte o pălărie nouă.

city17_final_05

[DSO Gaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar