Gaming

Ce ar fi daca ati putea sa jucati Half Life 3?

Până când Valve va ieși din starea sa de hibernare actuală și va începe să facă mișcări vizibile cu Half-Life 3, comunitatea încearcă să își imagineze cum va arăta acest joc.

Un membru al comunității Polycount, numit PogoP, anunță că a reconstruit o porțiune din Half-Life 2 în motorul Unreal 4, publicând o serie de imagini cu un detaliu excelent și anunțând că o variantă publică va fi disponibilă în curând.

city17_final_01

Nivelul cu pricina este blocul de apartamente în care Gordon Freeman s-a refugiat la începutul jocului, când încerca să scape de Combine, iar eșuând să facă asta, a trebuit să fie salvat de Alyx Vance.

Creatorul variantei din Unreal Engine 4 a nivelului din City 17 mai lucrează în acest moment și la implementarea suportului pentru Oculus Rift.

city17_final_02

Atunci când va fi gata, veți putea descărca nivelul și admira cum ar fi arătat Half-Life 2, dacă ar fi fost făcut acum sau poate cum va arăta Half-Life 3, dacă Valve își va aminti vreodată că poate nu ar strica să lucreze la un nou joc din serie, din moment ce lumea s-a cam săturat ca singurul lucru pe care să îl vadă de la studiou este câte o pălărie nouă.

city17_final_05

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button