MORE

Half-Life 3 si Left 4 Dead 3 s-au gasit in testul pentru SteamVR

Valve a lansat o unealta de verificare a performantei sistemelor pentru HTC Vive/Steam VR la inceputul saptamanii. Este un utilitar pe care il puteti descarca cu totii chiar acum, unul construit pe Source Engine 2, care contine elemente din Half-Life 3 si Leaft 4 Dead 3.

In fisierele jocului au fost descoperite o serie de urme care fac referinta directa la ambele jocuri, confirmand informatiile care au fost descoperite anterior prin DotA2, cum ar fi existenta unui sistem de quest-uri in Half-Life 3.

Au fost gasite pana si texturi pentru personaje de la ambele jocuri, cum ar fi cea a unui savanta pensionat pentru Left 4 Dead 3,  alaturi de informatii precum prezenta unui ciclu zi-noaptea si a unor inamici care sunt afectati de asta in Half-Life 3.

Clipul de mai jos explica destul de bine tot ce trebuie sa stiti despre fisierele aditionale gasite in acest utilitar.

Au fost descoperite si o serie de harti, multe dintre ele sunt momentan nefunctionale, dar asta ar trebui sa se rezolve cu timpul. Una dintre ele este chiar o harta de testare care a fost confirmata pentru Valve News Network ca fiind folosita pentru Half-Life 3. Numai ca nu este o harta in care se vor gasi prea multe lucruri, fiind lipsita de orice fel de element de decor. S-au gasit si referinte la arme noi, cum ar fi o grenada de spionaj.

Aceste informatii confirma din nou ca Source 2 a fost folosit pentru a realiza Half-Life 3 si Left 4 Dead 3. Tot ce trebuie sa facem acum este sa asteptam un anunt oficial. Cine stie, poate la E3 anul acesta.

[Youtube]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close