GamingPC&ConsolesTech&IT

Half-Life 2 primește un update neașteptat

Clipit, clipit, clipit

Valve are tot soiul de ocupații hazlii în ultima vreme. Pe de o parte, a modernizat biblioteca serviciului Steam, făcând-o mai strălucitoare, mai șlefuită, mai frumoasă și toate cele. Pe de alta, a sabotat vehement orice șansă ca un dezvoltator indie să aibă succes pe platformă, din nou. Dar mai important, lucrează la Half-Life.

Nu la Half-Life 3 (cel puțin nu public), ci la Half-Life 2. Da, Valve a lansat cel mai important update cu putință al jocului din ultimul deceniu, unul menit să repare unul dintre cele mai mari neajunsuri ale sale. Și anume, faptul că de cinci ani, de când Valve a schimbat o parte din infrastructura motorului, NPC-urile umane nescriptate nu mai clipesc.

Știu, este șocant, atât de șocant încât probabil nici nu i-ați observat existența, dar vă asigur că de cinci ani personajele din joc nu clipesc. Dar acest update repară asta atât în jocul de bază, cât și în toate celelalte continuări și variante făcute cu motorul Source.

Update-ul mai repară câteva lucruri, precum sunete lipsă, probleme legate de SteamVR și încetiniri la salvarea jocului. Dar clipitul este partea importantă.

Ar putea fi cumva un semn ascuns că Valve se pregătește pentru anunțul lui Half-Life 3? Poate clipitul NPC-urilor trimite acum un mesaj în codul Morse care va spune exact data de lansare a jocului. Poate cineva de la companie a observat că era o problemă la motor și a decis să o repare când nu avea ceva mai bun de făcut. Poate că totul este o conspirație și Valve, de fapt, nici măcar nu există, totul fiind o conspirație. Poate Epic Games este de vină că nu avem încă Half-Life 3. Poate ar fi bine să nu mai facem speculații fără fundament, și să ne concentrăm pe lucruri mai productive.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button