Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Half-Life: 3* apare la Gamescom

/
/
/

Pentru cei care tot așteaptă să fie anunțat în mod oficial Half-Life 3, am o veste foarte bună. Nu este legată de Half-Life 3 în vreun fel, dar cel puțin este amuzantă.

Gamescom, marele eveniment dedicat jocurilor care începe astăzi, a provocat ceva panică după ce a fost zărit la intrare un afiș foarte mare pe care erau scrise foarte clar cuvintele Half, Life, alături de cifra 3 și câteva alte lucruri în limba germană.

Cei care nu știau germană și s-au uitat la acel afiș au avut ca prima reacție să cadă în genunchi și să se închine măreției lui GabeN. Afișul, însă, nu era despre Half-Life 3, ci un caz foarte sadic de trolling și posibil o reclamă la o discuție care va avea loc la eveniment. Era vorba de 3 redactori care au jucat Half-Life 1 atunci când a apărut.

Cel puțin de această dată trolling-ul a fost făcut de o parte terță, nu de Valve în sine care în mod repetat tot dă semne că Half-Life 3 este la o aruncătură de băț de a fi tangibil.

[Eurogamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

18 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar