GAMING

Half Life 3 a aparut pe…Kickstarter!!!

Nu, nu am gresit titlul: Half Life 3 a aparut pe Kickstarter! Sau s-a aflat acolo pana cand campania a fost stearsa de catre site-ul de crowdfunding. Credem noi ca cei de la Valve au avut o problema cu acest „proiect” la tanarului Christopher James Butler.

Sa fim seriosi! Toti dorim sa apara Half Life 3 sau macar episodul 3, dar din pacate Valve nu anunta nimic, ceea ce pe noi ne face sa dam crezare spuselor ca, de fapt, nu stiu sa numere pana la 3. Oricum au aparut diverse mod-uri si update-uri, dar chiar si fara acestea, Half Life 2 este un joc care arata bine si in ziua de azi, iar pentru cei care doresc o reimaginare a primului joc exista Black Messa.

Ei bine, tanarul James Butler nu a fost destul de multumit si si-a pus in cap ca poate realiza de unul singur Half Life 3, cerand in jur de 250.000 de dolari pe Kickstarter, intr-un proiect care te face sa plangi si sa te scarpini in cap intrebandu-te daca cei care accepta proiectele pe acest site sunt maimute si nu oameni.

Sarind peste engleza de balta si dezacorduri, proiectul este plin de incosistente, ca de exemplu cea in care tanarul spune ca are banii necesari pentru a realiza jocul, dar doreste bani de la investitori pentru a putea fi platit pe durata proiectului. Iar finalul este delicios! Acesta spune ca a lucrat pentru Valve in trecut, dar crede ca poate face o treaba mai buna si poate oferi fanilor jocul pe care l-au dorit… in doar sase luni! Sase luni? Serios James? Half Life 3 apare pe Kickstarter

Pe final mai adaugam inca un lucru: tanarul care a postat acest Kickstarter a recunoscut ca nu are drepturile pentru Half Life, asa ca, pentru a trece peste niste probleme juridice, s-a decis sa numeasca jocul… HalfLif3, pentru ca fanii sa stie despre ce este vorba! (facepalm) Din pacate pentru el, probabil cineva i-a anuntat pe cei de la Valve si proiectul este acum… inchis!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button