GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Half-Life 2 Remastered vine pe Steam și va fi gratuit!

Știu că poate unii dintre voi încă sperați la un Half-Life 3, însă șansele să-l vedem sunt extrem de mici, mai ales după atâția ani în care nu am mai auzit nimic despre serie. Dar pentru cei care n-ați apucat să jucați Half-Life 2 la vremea lui și acum vi se pare învechit, vin cu vești bune: o colecție remasterizată tocmai a fost confirmată și va fi disponibilă gratuit.

Colecția remasterizata a fost dezvăluită prin intermediul unei noi intrări în baza de date SteamDB. Aceasta este dezvoltată de aceeași echipă care s-a ocupat de ultimele actualizări pentru Half-Life 2 și chiar dacă nu este o lansare oficială, se pare că echipa din spatele proiectului a primit aprobarea celor de la Valve.

Ce îmbunătățiri aduce Half-Life 2 Remastered?

În acest punct nu se știu foarte multe despre Half-Life 2 Remastered, dar dacă este să ne luăm după munca precedentă a echipei de dezvoltare, vom avea parte de o colecție grozavă. Acest mod include un sistem de iluminare refăcut de la zero, efecte de particule noi și multe alte îmbunătățiri ale graficii.

  • Sistemul de iluminare a fost refăcut complet și include umbre mult mai detaliate alături de iluminare HDR.
  • Efecte de particule refăcute și ceață îmbunătățită.
  • O mulțime de bug fix-uri care repară probleme atât vizuale, cât și legate de jocul în sine.
  • Va fi păstrat stilul vizual care a caracterizat jocul alături de gameplay.
  • Întreagă colecție va fi disponibilă gratuit sub forma unui pachet standalone!

Colecția Half-Life 2 Remastered nu are încă o dată de lansare, dar pe măsură ce voi afla mai multe, vă voi ține la curent. Îmi place să văd astfel de proiecte, mai ales că sunt și aprobate de Valve și cred că oferă o rampă de lansare numai bună pentru echipe mici și talentate ca cea care se ocupă de proiectul de față.

Articole asemanatoare

Back to top button