TECH

Half-Life 2 invadeaza realitatea, Rusia incepe sa semene cu City 17

Daca ati jucati seria Half-Life, in special ultimele trei parti ale povestii, probabil va amintiti cat de mult putea sa semene City 17 cu decorul oarecum autohton pe alocuri. Parea de parca ar fi un oras construit peste ruinele a ceva din Europa de Est sau Rusia. Eh, acum pot fi sigur ca era Rusia.

Un fan al seriei Half-Life, pasionat de drone, a reusit sa construiasca un City Scanner, unul din acei roboti zburatori care pluteau peste tot prin oras si care ii face o poza lui Gordon Freeman atunci cand coboara din tren in Half-Life 2.

Nu este vorba de o drona existenta modificata, ci de una construita de la zero. Este inspirata de designul unui quad-copter, dar nu prea seamana cu unul, avand o lungime de 80 de centimetri si toate caracteristicile unui Scanner, precum un ochi rosu intimidant si o lanterna care sa te orbeasca.

Am mai glumit in trecut ca dronele din Half-Life 2 incep sa apara in lumea reala, de cand este permisa echiparea lor cu arme, dar se pare ca unii oameni iau treaba in serios.

[RT]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button