MORE

HairWorks pentru The Witcher 3 functioneaza doar pentru Nvidia… momentan!

Care este sensul unui joc RPG daca nu poti face fiecare monstru sa arate de parca tocmai a iesit dintr-o reclama Pantene?! Din fericire pentru proprietarii Nvidia tocmai a fost lansat un nou driver „Game Ready” pentru placile video GeForce, menit sa optimizeze performantele atunci cand este folosit HairWorks si alte „grafice” aditionale similare. In concluzie, HairWorks pentru The Witcher 3 functioneaza doar pentru Nvidia… momentan.

Pentru utilizatorii AMD, CD Projekt Red au avertizat publicul sa nu foloseasca inca HairWorks si programele similare, mentionand ca pot avea ca rezultat performante nesatisfacatoare. In principiu se repeta povestea de la ultimul Tomb Raider, unde pentru AMD functiona Tessellation la inceput, in timp ce pe nVidia lucrurile nu erau asa de… cute!

„Multi dintre voi ne-ati intrebat daca AMD Radeon GPU va fi capabil sa ruleze pe tehnologia HairWorks a Nvidia,” scrie Marcin Momot de la CD Projekt Red. „Raspunsul este da! Cu toate acestea performante nesatisfacatoare pot aparea deoarece codul acestei „abilitati” nu poate fi optimizat pe produsele AMD. Utilizatorii Radeon sunt incurajati sa ii da codului HairWorks de la Nvidia disable daca performatele sunt sub asteptari.”

The Witcher 3 a sosit astazi, si la noi in redactie deja bate vant de libertate, intreaga echipa fiind ascunsa in grote putin iluminate de monitoare si led-uri de tastaturi. Promitem ca iesim din pestera saptamana viitoare cu un review.

Articole asemanatoare

Back to top button