Știri IT

Haier la IFA 2019: electrocasnice smart și stil italian

Internet of Things, control vocal și smart home

Haier a devenit de curand un „tri-brand” dupa fuziunea cu Candy si Hoover. Standul de la IFA a aratat ca noua companie poate sa acopere absolut tot in materie de electrocasnice, iar zona de IOT de peste 400 de metri patrati arata foarte clar in ce directie se dezvolta. Evenimente, animații, demonstrații și show-cooking, toate acestea au demonstrat pe viu un adevărat ecosistem inteligent și predictiv pentru consumator.

Haier
Haier
Haier
Haier
Haier
Haier

In contextul noii fuziuni, marca Haier este poziționată ca premium datorită designului avansat și sofisticat. Aparate pentru un stil de viață dinamic și modern. Haier înseamnă in primul rand inovație, iar la IFA a lansat o noua gama de aparate încorporate, alături de soluții dedicate răcirii si spalarii.

Haier
Haier

Linia de frigidere echipata cu Fresher Techs Technologies, păstreaza eficient și mai mult timp alimentele diferite. Functiile acestor frigidere permit creșterea prospețimii alimentelor, răcirea lor mai rapidă și eliminarea a 99,8% din bacterii.

Haier
Haier

Achiziționată anul trecut de Haier pentru aproape 500 de milioane de euro, Candy a prezentat cel mai complet set de programe de spălare rapidă de pe piață (9 cicluri în mai puțin de o oră). Usor de utilizat, mașina de spălat poate fi gestionată cu Alexa sau cu Google Assistant sau chiar de la distanță cu aplicația Candy simplu-Fi, care deschide o serie de funcții suplimentare. Dar cea mai inovatoare caracteristică este, fără îndoială, funcția Snap & Wash: pentru a ști ce ciclu de spălare să setați, pur și simplu fotografiați rufele așezate în fața mașinii de spălat cu smartphone-ul și aplicația poate sugera programul ideal.

Printre noutățile Candy se numără și frigiderul Convivio, singurul frigider cu ușă dublă în stil italian dar si cuptoarele conectate, prin care poti avea acces la peste 200 de rețete video.

Hoover a prezentat noua mașină de spălat H-Wash 500, capabilă să răspundă oricărui tip de necesitate de spălare datorită unui set complet de programe personalizate și unui motor capabil să accelereze spălarea și să garanteze o eficiență ridicată. Uscătorul de rufe H-Dry 500, cel mai ecologic model de pe piață, este capabil să garanteze emisiile aproape zero cu un flux de aer care permite realizarea unei clase energetice ridicate.

Haier
Haier

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button