MORE

Hai Lam se retrage din eSports din motive medicale!

Hai Lam este unul dintre cei mai cunoscuti Mid Laneri din lume in jocul League of Legends. Evolutia sa la Cloud9 a fost numita legendara de catre unii, precara de altii, totusi, ca orice alt atlet, in cazul acesta unul electronic, motivele medicale pot afecta performantele unui jucator, Hai Lam retragandu-se din circuitul sporturilor electronice datorita unei leziuni la incheietura mainii.

Hai Lam a explicat motivele pentru care doreste sa se retraga din echipa, subliniind faptul ca leziunea nu il va afecta doar pe el, ci intreaga echipa, dorind sa nu fie o povara pentru coechipieri, astfel retragerea sa fiind… cat se poate de oficiala!

Cloud9, in circuitul eSports League of Legends nu a avut o evolutie stralucita anul acesta. Dupa o serie de meciuri slabe in America si problemele de anul trecut de la World Championship Coreea, echipa nu prea si-a aratat forta, asa cum era cazul in trecut.

Hai Lam a mai punctat faptul ca si coechipierii si-au pierdut increderea in el si in abilitatatea sa de a juca la un nivel competitiv, intr-un ton non-acuzator evident, acesta fiind si motivul pentru care a ales sa paraseasca echipa si sa se retraga din scena eSports… cel putin ca jucator. Hai Lam are deja un nou titlu la Cloud9, acela de Chief Gaming Officer, ajutand echipa sa recruteze noi talente si sa consolideze parteneriate.                                                                                                

Articole asemanatoare

Back to top button