PC

Hades Canyon, un Intel NUC echipat cu grafică Radeon capabil de VR

Laptop-urile nu vor fi singura aplicație pentru noul Kaby Lake-G, cel care combină un CPU Intel din generația a 8-a și un GPU Radeon. Conform informațiilor care circulă pe internet, și care par destul de concrete, vom avea parte anul viitor de un Intel NUC numit Hades Canyon ce se va folosi de noul chipset.

Nu este prima dată când Hades Canyon își face apariția, mai fiind zărit în listările anterioare ale companiei pentru 2018/2019, cu specificarea existenței unui GPU dedicat și a unei variante de VR cu un TDP de 100W. Cu mult peste Skull Canyon, care nu atingea nici măcar jumătate din această limită termală. Hades Canyon vine și cu o variantă de 65W, care tot depășește destul de mult generația anterioară.

Listarea mai dezvăluie că vorbim de procesoare care au patru nuclee fizice și opt fire de execuție. Desigur, sunt procesoare mobile, așa că nu vor fi la nivelul de performanță al omologului Kaby Lake de pe desktop, dar tot e mai bine decât dacă ar duce lipsă de Hyperthreading.

Conform unor leak-uri de performanță care nu pot fi confirmate în acest moment, un sistem de acest fel ar avea un nivel de putere ce l-ar pune între un laptop echipat cu un 1050 Ti și unul echipat cu un 1060. Având în vedere cât de puțin loc ocupă tot ansamblul, este o reușită foarte mare. Leak-ul ar putea fi adevărat, la urma urmei, n-ar avea rost ca Hades Canyon să aibă clasificarea de VR dacă n-ar suficient de puternic pentru așa ceva.

[PC Per]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button