CommunityRSS PaginaDeMedia

HackITall, evenimentul pentru tinerii programatori, se întoarce cu cea de-a opta ediție

Concursurile de programare sunt la fel de populare ca game jam-urile, iar dovada este HackITall. Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare București organizează în weekendul 20-21 martie cea de-a opta ediție a unuia din cele mai cunoscute evenimente ale sale.

HackITall este un concurs de programare ce pune la încercare calități ale participanților, printre acestea regăsindu-se creativitatea, imaginația, capacitatea de lucru sub presiunea unui deadline impus, dar și cunoștințe din domeniul IT. Evenimentul este împărțit în două probe ce se desfășoară concomitent. Echipele care vor participa în cadrul hackathonului vor avea 24 de ore să dezvolte o aplicație, urmând cerințele impuse de către sponsorul Deutsche Bank.

Pe lângă proba de hackathon, va fi și cea de algoritmică, care durează 6 ore, timp în care concurenții au de rezolvat probleme tehnice, ale căror soluții vor fi jurizate de către sponsorul Playtika. Evenimentul va fi desfășurat în regim integral online pentru a păstra atât voluntarii, cât și concurenții în siguranța propriei camere.

Pentru ambele provocări, echipele vor fi formate din 3 membri, care au oportunitatea de a fi remarcați, prin intermediul CV-ului, de companiile care sponsorizează probele de concurs. Liderul de echipă va realiza înscrierea pe site-ul oficial al evenimentului până în data de 7 martie inclusiv. Înregistrarea se poate face la ambele competiții, însă echipele au posibilitatea de a participa doar la una dintre acestea.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button