PC&Consoles

Hackerii iti pot fura banii in GTA Online

De obicei, cand jucatorii dau peste cate un hacker in GTA Online, prima lor reactie este: „Frate, da si la fratele tau niste bani, frate”, dar in ultima vreme umbla o noua moda in joc, hackeri care fura bani de la jucatori.

Cum functioneaza asta? Din cate bine stiti, probabil, daca distrugi masina unui alt jucator, va trebui sa platesti o taxa de asigurare. Rockstar a facut asta pentru a descuraja distrugerea constanta a masinilor jucatorilor.

Eh, Rockstar a mai facut un lucru. Pentru a se asigura ca nu mai sunt la fel de multi trisori in joc, au inceput sa monitorizeze cu atentie toate tranzactiile. Asta le include pe cele benevolente, la care hackerii doneaza bani celorlalti jucatori. La urma urmei, Rockstar castiga aproape 200 de milioane de dolari pe an din GTA Online prin acele Shark Cards care ofera bani in joc.

Asa ca pentru a putea castiga bani, fara sa se primeasca un ban de 20 de ani, hackerii au inceput sa caute victime pe care sa le sece de fonduri. Vor tranti masini in capul jucatorilor, facandu-le sa explodeze, si astfel sa primeasca bani pe ele direct de la joc, prin intermediul sistemului de asigurari. Acesti bani sunt luati de la cei in capul carora au picat masinile, asa ca sunt in esenta jefuiti.

Morala povestii: Daca vedeti cumva masini picand din cer, fugiti sau iesiti din joc.

[Youtube]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button