PC&Consoles

Hackerii FIFA au „minat” FIFA Coins in valoare de 16 milioane de dolari – Pentru care acum se duc la zdup

Microtranzactiile introduse in mai toate titlurile EA se pare ca i-au ajuns din urma pe publisheri, in urma cu ceva timp, unul dintre cele mai populare titluri, FIFA, fiind „abuzat” de hackeri, acestia provocand prejudicii de 16 milioane de dolari companiei.

Anthony Clark, in varsta de 24 de ani, originar din Whittier, California a fost condamnat pentru cospiratie de a comite frauda, acesta fiind acuzat ca a delapidat EA Sports, prejudiciul ridicandu-se la 16 milioane de dolari cumulat.

Nu este nici prima si nici ultima data cand valuta virtuala ajunge subiect de controversa atat in online, dar si in salile de judecata, existand chiar si Youtuberi fiind acuzati ca au sustinut jocurile de noroc, unele dintre acestea avand ca punct central FIFA Coins. Pe site-urile dedicate special jocurilor de noroc poti sa investesti coin-urile castigate si sa speri ca o sa castigi ceva.

Hackerii pe de alta parte au dat iama in serverele EA Sports, Clark, alaturi de echipa sa, realizand un program care pacalea sistemul EA cum ca jocurile pe care ei le aveau in lista aveau la activ sute si sute de ore de joc. Astfel titlul elibera FIFA Coins pentru doar cateva secunde de joc, hackerii avand astfel acces la sume impresionante de valuta virtuala marca FIFA.

 Anthony Clark a fost arestat anul trecut, anchetatorii confiscand bunurile obtinute ilicit, bani, masini si altele, Clark fiind condamnat de un juriu saptamana trecuta pentru faptele sale. Restul grupului a pledat si el vinovat, alti patru membri ai grupului asteptand sentinta in aceste momente.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button