Gaming

Hack-ul Rockstar Social Club este un mit… cu un sambure de adevar!

Recent, conform unor useri de Reddit, Hack-ul Rockstar Social Club a afectat mai multi utilizatori, acestia spuanand ca si-au pierdut controlul asupra contului. Fie ca cineva le-a schimbat parola, fie ca au fost vazuti online cand ei erau la culcare, toata lumea credea ca este vorba de un atac cibernetic asupra Rockstar Social Club. Ei bine, se pare ca nu este asa, dar sursa inca nu a fost dezvaluita.

Dupa isteria generala cauzata de postul original, se pare ca Rockstar Support a fost luat cu asalt, atat Twitter-ul, cat si formuralul de contact pentru acest serviciu fiind suprasaturate de intrebari si cereri de recuperare de cont. Chiar daca initial parea un atac concertat, se pare ca lucrurile nu stau chiar asa. Conform celor de la PC Gamer, userii care si-au creat un cont special pentru acest joc, cu un username si parola unica si-au pierdut contul, asta facand afirmatia celor de la Rockstar cum ca serviciul nu a fost compromis, nula.

Pe de alta parte, Rockstar a explicat ca au existat tentative de a se fura conturi si ca acestea au fost indentificate ca avand ca sursa un site neafiliat compromis, folosindu-se username-ul si parola de pe site-ul respectiv. Site-ul cu pricina pare sa fie GTAForums.com, dar o confirmare ferma inca nu exista in aceasta privinta. Rockstar a rugat clientii sa isi pastreze calmul pentru moment, firma incercand din rasputeri sa redea controlul userilor legitimi asupra conturilor lor.

Articole asemanatoare

Back to top button