GamingPC&ConsolesTech&IT

H1Z1 va fi gratuit pentru o săptămână întreagă

Înainte ca PUBG să vină și să răsune trâmbița prin care genul Battle Royale preia ștafeta de la genul Survival, H1Z1 era printre cele mai fierbinți jocuri ale momentului, cel care izbutea să progreseze acolo unde DayZ stagna.

De atunci lucrurile au mai încetinit, lumea a mai început să uite de el, dar pentru a le reaminti tuturor despre ce era vorba, studioul Daybreak anunță o promoție inedită. H1Z1 va fi gratuit, dar nu pentru un week-end ca în mod normal, ci pentru o săptămână întreagă.

Jocul va fi disponibil de mâine pe Steam, aproximativ de la 8 seara, și va putea fi jucat până pe 21 decembrie cam pe la aceeași oră. Nu există limitări asupra conținutului, tot ce veți putea face în varianta normală a jocului este disponibil și în această variantă gratuită, iar tot progresul efectuat pe parcursul acestei perioade va fi păstrat dacă decideți să cumpărați H1Z1. Îmi imaginez că va avea parte și de o reducere de preț în același timp.

Vă urez spor la nimicit zombies și jucători. Dar dacă nu este genul de aventură care să vă fie pe plac, vă mai amintesc de faptul că Assassin’s Creed 4 Black Flag este și el gratuit, permanent dacă îl revendicați acum, pe Uplay.

[Daybreak]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button