GamingPC&ConsolesTech&IT

H1Z1 se lansează oficial pe PlayStation 4 luna viitoare

Speranțele, visele și (cel mai important) finanțele celor de la Daybreak depind de H1Z1, care urmează să se lanseze oficial pentru PlayStation 4 pe 7 august.

Originalul joc de battle royale s-a descurcat binișor atunci când a intrat în stadiul de early access pe consolă, adunând peste 10 milioane de jucători până la sfârșitul lunii trecute. Cât de mare va fi atunci când se va lansa versiunea finală? Vom vedea!

Daybreak va face tot posibilul pentru a menține factorul de entuziasm și implicare ridicat cu un patch day one plin de conținut. Studioul adaugă un lansator de grenade propulsat de rachete și o pușcă de lunetist SOCOM la arsenal, împreună cu un transportator de personal ARV care poate încărca până la cinci persoane.

Există câteva moduri în care Daybreak speră să profite de pe urma lansării. H1Z1 va lansa pe PS4 primul battle pass season (care costă 5,49 dolari) și va vinde un Viper starting bundle și un Hardline deluxe bundle pentru 4,99 dolari, respectiv 34,99 dolari.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button