MORE

H1Z1 nu va mai fi gratuit si se transforma in doua jocuri

Cei care au decis sa nu astepte ca H1Z1 sa devina gratuit, si l-au cumparat de indata ce s-a ivit pe Early Access, au avut o idee destul de buna. Asta sau au avut puterea profetiei de partea lor.

Daybreak Games anunta ca H1Z1 va inceta sa mai existe in forma sa actuala. Deoarece jocul a capatat o componenta de PvP foarte accentuata in ultimul an, multi utilizatori plangandu-se ca accentul pus pe lupte directe si organizate intre jucatori strica restul experientei, cele doua parti for fi separate in propriile jocuri.

Astfel, H1Z1 va deveni H1Z1: Just Survive. Un joc de supravietuire la care va trebui sa cutreieri lumea, cautand resurse, evitand zombies si alti jucatori. Iar partea de PvP devine H1Z1: King of the Hill, care va fi lansata si pentru console in viitorul apropiat.

Ambele Titluri vor fi gratuite pentru cei care deja au cumparat deja jocul, si numai pentru ei. Daybreak anunta ca nu mai sunt planuri pentru a face vreo varianta a jocului gratuita. Ambele vor fi lansate in curand pe Early Access.

Tot cu aceasta ocazie, studioul a mai dezvaluit si ca pana in acest moment jocul a fost descarcat de mai bine de 2.5 milioane de ori, si avand in vedere ca nu a fost vreodata gratuit, toate acele exemplare au adus un venit considerabil pentru fostul Sony Online Entertainment.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button