GamingPC&ConsolesȘtiri IT

H1Z1 Just Survive va fi închis

În ere de mult apuse, când mod-ul DayZ făcea părea de parcă va fi următorul mare lucru, până când unele companii și-au dat seama că un astfel de joc necesita cam mult efort pentru a fi produs, comparative cu un Battle Royale, exista un joc numit H1Z1.

Acesta a fost produs de Sony Online Entertainment, care între timp a devenit studioul Daybreak, și permitea jucătorilor din toată lumea să exploreze o lume plină de zombies, în care supraviețuirea este îngreunată atât din cauza resurselor limitate, cât și din cauza altor jucători.  Apoi au adăugat un mod de Battle Royale care s-a dovedit atât de popular încât au separat H1Z1 în două jocuri: King of the Kill și Just Survive.

Unul dintre ele va fi închis anul acesta. Just Survive va fi scos din funcțiune în ziua de 24 octombrie. Din acest moment magazinul in-game a fost scos din funcțiune, așa că nu mai puteți cheltui bani pe el, iar jocul în sine nu mai poate fi cumpărat de pe Steam.

Anunțul nu a fost prea bine primit de comunitate, atât pentru că își vor vedea jocul închis, cât și pentru că au dat bani pe el, dar mai presus de toate, pentru că era încă în Early Access. Jocul n-a ieșit vreodată din această fază, acolo a murit. Se discută în acest moment modurile prin care jucătorii își pot primi înapoi banii, așa că cei interesați pot apela fie la Steam, fie direct la Daybreak.

N-ar fi o problemă mare dacă jocul avea suport pentru servere terțe, dar suntem în era „jocurilor ca servicii” nu ca „jocurilor ca produse pe care dai bani și rămân ale tale”.

[Daybreak]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button