Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

H1Z1, aflat in stadiu Alpha si a carui varianta finala a fost anuntata ca gratuita, s-a vandut intr-un milion de exemplare, la 20$ „bucata”!

/
/
/
/
image

Studioul Daybreak Game Company, ce până de curand se numea… Sony Online Entertainment, anunță cu bucurie că cel mai nou joc al lor, H1Z1, este un succes colosal. Shooter-ul open world de supraviețuire cu zombies s-a vândut în mai bine de un milion de exemplare, deși are două caracteristici importante care teoretic ar fi trebui sa stea in calea unui astfel de succes.

Prima dintre caracteristici este existența sa curentă in stadiu… Alpha (!), pe Steam Early Access. Nu este un joc complet din nici un punct de vedere! Apoi, deși momentan costă 20 de euro, varianta sa finală va fi… gratuită! Ca urmare, un milion de oameni tocmai au cumpărat… un joc gratuit si neterminat! Mare-i gradina ta Doamne!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar