Tech&IT

Noul brand XBEAM de la GymBeam este aici să preia lumea virtuală și să schimbe fața lumii e-sport [ADVERTORIAL]

Magazinul online cu cea mai rapidă creștere, GymBeam se află printre cele mai bune în ceea ce privește vânzarea de suplimente nutritive pentru toate tipurile de sportivi. De curând, a lansat un nou sub-brand XBEAM. Acesta își propune să domine lumea e-sport devenind alegerea numărul unu a tuturor sportivilor și entuziaștilor de jocuri video, oferindu-le cele mai bune produse pentru creșterea performanței. Toate acestea datorită anilor de experiență în lumea reală a sportului, care nu este prea diferită de cea virtuală.

XBEAM este un nou jucător ambițios în arena suplimentelor nutritive pentru gameri. Se remarcă prin produsele bogate în ingrediente atent selectate, respectând ultimele studii științifice, toate acestea pentru cea mai bună experiență posibilă. XBEAM oferă produse care conțin nootropice – compuși cunoscuți pentru stimularea funcțiilor cognitive precum memoria, concentrarea și gândirea, toate fiind esențiale pentru rezultatele fiecărui joc online. În plus, conțin substanțe care reduc oboseala eficient, îmbunătățesc percepția senzorială și cresc timpii de reacție și astfel, au rezultat o serie de produse XBEAM care pot oferi avantajul necesar pentru a înfrânge adversarul și a câștiga un joc important, indiferent de genul jocului.

“În prezent nișa e-sport trece printr-un boom masiv. Exact ca sporturile din lumea reală, acest lucru creează o cerere pentru suplimente nutritive care cresc performanța și concentrarea. Am desfășurat o serie de analize de piață în ceea ce privește cererea pentru suplimentele pentru gameri și nootropice, am testat potențialul de retail al unei serii de produse din acest segment specific și am ajuns la concluzia că este momentul ca noi să ne extindem și în acest domeniu. În plus, până la urmă, profilul ingredientelor suplimentelor pentru gaming nu este foarte diferit de cele care se adresează sportivilor din lumea reală. Am înființat deja propria linie de producție și împreună cu formulele noastre unice, folosind materii prime susținute de studii științifice de încredere, suntem gata să intrăm și noi în joc.

CMO Mária Cicmanová.

Produsele XBEAM includ adaptogeni, adică substanțe care vor ajuta gamerii să abordeze și să gestioneze cu calm situațiile stresante. Acest lucru poate avea un impact semnificativ asupra rezultatelor jocurilor foarte tensionate, fie în toiul unei bătălii în League of Legends, un schimb de focuri rapid în Call of Duty, o cursă incitantă în F1 sau o luptă pentru golul decisiv pe terenul virtual din FIFA. Nu în cele din urmă, XBEAM are în vedere vitalitatea generală și bunăstarea gamerilor, întrucât produsele sale includ și un spectru larg de vitamine esențiale.

Noua linie de produse XBEAM pentru cea mai bună performanță e-sport este disponibilă deja în magazinul online GymBeam.ro.

Despre GymBeam

Cu o cifră de afaceri de 54 milioane de euro în 2021, GymBeam este cel mai mare magazin online fitness din regiunea CEE. Se concentrează pe vânzarea de suplimente nutritive pentru sport și sănătate, alimente progresive, articole vestimentare și accesorii sport. Are în portofoliu mai mult de 120 de branduri și mii de produse. O mare parte din vânzările noastre este reprezentată de produse vândute sub brandurile GymBeam, VanaVita, BeastPink și STRIX.

Încă de la început, GymBeam s-a extins în alte țări europene. În prezent își desfășoară activitatea pe 15 piețe, inclusiv Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, România, Croația, Bulgaria, Ucraina, Slovenia, Polonia, Germania și Italia.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un Pentium 2 - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Back to top button