MORE

Gwent ajunge în sfârșit pe mobile

Când a fost lansat The Witcher 3, chiar dacă era un action-RPG masiv cu nenumărate lucruri de făcut în el, publicul a fost instantaneu fascinat de jocul de cărți Gwent. Obsesia a fost atât de puternică încât CD Projekt l-a transformat într-un joc de sine stătător, unul care recent a căpătat chiar propria sa campanie.

Iar acum vine și anunțul că Gwent va sosi în sfârșit pe platforme mobile. Sigur, poate că mulți dintre voi vă așteptați să fie deja acolo, din moment ce un joc de cărți parcă este mai comod de butonat de pe un telefon, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Și cât de târziu va veni? Încă nu este clar. Studioul a confirmat doar că varianta de iOS va sosi cândva pe parcursul acestui an, iar cei care vor să îl joace pe telefonul lor cu sistemul de operare Android vor avea de așteptat și mai mult. Nu au specificat când.

Dar măcar acum știm sigur că Gwent va sosi pe mobile, cândva pe parcursul acestui an. Cel puțin există un joc de cărți lansat după Hearthstone de un studiou de renume ce nu se îndreaptă încetul cu încetul către anonimat și pieire inevitabilă. Ce vreau să spun este că poate nu i-ar fi stricat lui Artifact o variantă de mobil.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button