PC&Consoles

Guild Wars 2 Path of Fire va fi gratuit în acest week-end

Chiar dacă este un expansion plătit și încă nu a fost lansat, nu înseamnă că nu veți avea ocazia să încercați cea mai nouă aventură disponibilă pentru Guild Wars 2 gratuit, chiar de săptămâna aceasta.

ArenaNet anunță că Path of Fire va avea parte de un week-end gratuit de avanpremieră, între 11 și 13 august. În acest timp veți putea să vă plimbați fără nici un obstacol către zona deșertului cristalin, unde vă stă la dispoziție o parte din conținutul noului expansion, cel care se leagă de zei, dragoni și ceva nostalgie pentru primul Guild Wars.

Acesta nu va fi singurul week-end gratuit de care va beneficia Path of Fire. Între 18 și 20 august va fi organizat unul menit să ofere tuturor jucătorilor o mostră din componenta de PvP a jocului, cu noile clase specializate. Va fi foarte interesant de văzut cum a evoluat cu această ocazie modul luptă între jucători, nu de alta, dar ca standard Guild Wars 2 îți permite să te transformi într-o tornadă de foc și să fugărești alți oameni pe hartă. Nu prea văd cum poți merge mai departe de aici, dar mă bucur că ArenaNet încearcă.

Varianta finală a lui Path of Fire va fi disponibilă din ziua de 22 septembrie.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button