GAMING

Guild Wars 2 devine gratuit

Alături de anunțul lansării lui Heart of Thorns, primul expansion al lui Guild Wars 2, în ziua de 23 octombrie, ArenaNet și NCsoft au pregătit o surpriză pentru cei care în acest moment nu joacă MMO-ul. L-au făcut complet gratuit!

Deși, la fel ca predecesorul său, Guild Wars 2 nu necesita o taxă lunară, s-a luat decizia de a transforma jocul de bază într-o experiență complet gratuită. Nu va mai trebui să cumpărați Guild Wars 2, ci doar viitoarele sale expansion-uri.

S-a ajuns la această decizie deoarece voiau ca experiența să fie ceva mai bună pentru jucătorii noi care intrau în Guild Wars 2 pentru a se distra alături de prietenii lor, ce probabil dețineau deja câteva expansion-uri. În trecut, Blizzard a rezolvat asta la World of Warcraft prin alăturarea fiecărei extensii la jocul de bază vândut în magazine înainte de lansarea unui expansion nou. În mod paradoxal, ArenaNet și NCsoft au făcut exact același lucru, Guild Wars 2 fiind inclus în Heart of Thornes, dar cumva asta nu era suficient.

În orice caz, dacă ați fost vreodată curios să jucați MMO-ul, acum aveți ocazia. Conturile gratuite vin cu inevitabile limitări, dar nu sunt critice. Spre exemplu, aveți mai puține locuri pentru stocarea personajelor, mai puțini saci în inventar, acces limitat la chat pentru a descuraja spam-ul, și restricții la accesul funcțiilor precum căutarea de grupuri, sau PVP-ul World vs World, până ce se ating anumite nivele.

În rest, Tyria este a voastră pentru explorat.

[ArenaNet]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close