GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Guild Wars 1 tocmai a primit un update major de grafică

În această săptămână, clasicul Guild Wars 1 a obținut prima actualizare reală în ultimii ani de când a intrat în maintenance mode.

Actualizarea vine în urma feedback-ului și cererilor din partea jucătorilor primite cu ocazia AMA-ului organizat de dezvoltatorii jocului, care se pare că a luat chiar și pe ArenaNet prin surprindere (deși nu ar trebui, acest joc este iubit dintr-un motiv bine întemeiat!).

Informațiile oficiale ale patch-ului explică: Este în primul rând o actualizare a setărilor grafice, dar face o mare diferență pentru MMORPG-ul din 2005. În plus față de obținerea unui suport mai bun al ferestrei și a opțiunilor îmbunătățite de anti-aliasing, jocul oferă acum posibilitatea activării unui nivel de detaliu care face ca lumea de la distanță să arate superb.

A fost adăugată o nouă bifă „Avansat” care poate fi activată în panoul de opțiuni grafice. Aceasta va înlocui opțiunea de linie de comandă „-lodfull” care a fost adăugată recent. Modelele de LOD vor folosi întotdeauna cel mai mare LOD disponibil (Level Of Detail), indiferent de distanță, inclusiv dezactivarea modelelor „impostor”. Distanța maximă de redare va fi dublată. Distanța de redare a suprafeței de vegetație va fi împinsă și mai departe.
LOD-urile pentru teren aproape mereu vor fi redate la nivelul cel mai ridicat.

Aplauze pentru Stephen Clarke-Willson de la ANet pentru această realizare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button