PCTECHTech&IT

Zvon: GeForce GTX 1660 Ti va sosi în februarie și nu va fi singur

Zvonurile despre cel mai nou membru al familiei GeForce se intensifică, fiind acum prezente în șoaptele de pe internet și două alte modele. Acestea sunt GeForce GTX 1660 și un GTX 1650 misterios, despre care nu se știu prea multe lucruri.

Conform veștilor care zburdă acum prin presă, seria GTX 16 va fi compusă din trei modele în acest moment. Despre GTX 1660 Ti se cunosc deja câteva detalii, dar acum vine și o informație nouă despre data sa de lansare și despre preț. Placa ar trebui să fie disponibilă din 15 februarie, la prețul aproximativ de 280 de dolari/euro.

Pentru cei care vor o placă ceva mai ieftină, va exista un GTX 1660 de 230 de dolari/euro, ce va veni în configurații cu 6 sau 3GB de memorie video GDDR5 și doar 1280 de nuclee CUDA, adică la fel de multe pe cât avea varianta de 6GB a lui GTX 1060. Aceste nuclee vor fi de tipul Turing, așa că ar trebui să ofere ceva mai multă performanță față de placa pe care o înlocuiește. Această placă va sosi la începutul lunii martie.

Apoi, GTX 1650 va costa 180 de dolari/euro și va sosi la finalul lunii martie. Nu sunt cunoscute în acest moment alte detalii despre această placă.

Nvidia încă nu a confirmat existența acestor modele sau a seriei GTX 16 în general. Dar din moment ce lansarea lui GTX 1660 Ti este aproape, probabil va sosi în curând.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button