PC

Fiecare GTX 1070 Ti ar avea aceeași frecvență

Peste două săptămâni ar trebui să vedem o nouă placă video de la Nvidia, sub forma lui Geforce GTX 1070 Ti, menit să umple un gol de performanță deocamdată ocupat de Vega 56.

Până atunci au apărut câteva zvonuri care indică posibilitatea ca plăcile video să aibă câteva restricții. Spre deosebire de modelele anterioare, nu va exista o variantă de referință pentru 1070 Ti, toate fiind făcute de producătorii de plăci video. În ciuda acestui fapt, fiecare model customizat va funcționa la frecvențele de 1607 MHz ca standard și 1683 MHz pentru modul de boost.

Această restricție ar fi fost impusă de Nvidia, posibil pentru că placa ar fi oricum foarte aproape ca performanță de GTX 1080, iar cu un overclock decent din cutie ar fi o alternativă mai ieftină grozavă. Unul din zvonuri sugerează că nici nu ar permite overclock, dar cel de-al doilea susține că overclock manual ar fi posibil. Vom ști cu siguranță despre ce este vorba pe 26 octombrie, când GeForce GTX 1070 Ti va fi lansat, conform leak-urilor de informații din ultimele săptămâni.

Procesorul grafic are cu doar 128 de nuclee CUDA mai puține față cel de pe GTX 1080, sau cu aproape 500 mai multe față de cel folosit pentru GTX 1070, așa că veți vedea o diferență de performanță clară.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button