PC&Consoles

GTA5Redux a fost lansat

Cei care încă mai joacă GTA 5 și dispun de un sistem suficient de potent pot să facă jocul să arate acum mult mai bine. GTA5Redux a fost lansat și poate fi descărcat chiar acum.

Modificarea această vă permite să sporiți detaliul grafic în GTA 5 la un nivel de fidelitate mult mai bun față de varianta inițială a jocului. Nu este vorba doar de adăugarea unor filtre, ci de implementarea unor detalii și funcții complet noi.

GTA5 Redux adaugă un număr foarte mare de lucruri noi și schimbă foarte multe elemente de grafică prezente inițial în joc. Lista este masivă, așa că nu o voi lista pe toată, dar vă voi da câteva exemple:

 • îndepărtarea aberațiilor cromatice și scăderea impactului efectelor care poluează ecranul, ca lens flares
 • texturi noi
 • fizică nouă pentru personaje
 • efecte îmbunătățite și detaliate
 • iluminare globală simulată
 • vreme complet refăcută cu nori mai realistici
 •  umbre mult mai autentice
 • ceață mai realistă
 • teren mai detaliat

Dacă vreți să îl descărcați, trebuie doar să dați un click aici. Va trebui să mai aveți instalat OpenIV și ScriptHookV, plus 70GB spațiu liber și o variantă nepiratată a lui GTA 5. În funcție de ce PC aveți, veți observa o scădere a performanței cu într 5 și 20 de cadre pe secundă.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

21 comentarii

 1. E ok totusi pentru Rockstar Editor….vrei sa faci filmulete iti iese ceva awesome. Chestia cu Online….mda.. e cam trist ca R* nu accepta moduri pentru Online

 2. Deci l-am instalat si din start pot sa zic ca trb sa ai un sistem tapan ca sa il rulezi cat de cat pe 1080p.Pe sistemul meu cu un i5 6500 oc,16gb ram 2800mhz si un r9 390 overclokat in draci abea am 55-60 fps cu toate detaliile date pe high,daca cresc pe very high am intre 30-40 fps de la 70-80 fps cat aveam cu jocul original.Ca si reshader am folosit Redux Ultra V2. 🙂 Ps: Acest mod blocheaza jocul in 60 fps

 3. Îmi place cum o industrie de jocuri de câteva milioane de dolari ca rockstar nu au reușit pana acum un asemenea update iar un tip in camera lui a facuto

 4. Plus ca daca ar face asta rockstar din start gta 5 nu ar mai fi un joc care sa ruleze si pe un cartof bagat in priza pe care tu il numesti pc.

 5. Vrău și eu un link sau detaliile și specificațiile despre ce sistem Îți trebuie sa Îți meargă acest mod va rog

 6. Eu am un i5 6400 .8gb ram un nvidia gtx 970 ar merge măcar p minim?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button