MORE

GTA VI Programat pentru 2018 – 2020?!

GTA V este unul dintre cele mai adulate si aclamate jocuri lansate in intreaga istorie a gaming-ului, iar GTA VI este asteptat cu sufletul la gura de catre gameri, dar cel mai probabil, inaintea acestuia vom vedea cel putin doua expansion pack-uri pentru GTA V, asa cum Rockstar ne-a obisnuit in trecut, daca, si numai daca, se pastreaza traditia.

Site-ul Grand Theft Auto a spart putin gheata cu privire la lansarea urmatorului titlu din serie, GTA VI, care este programata undeva intre 2018, cel mai tarziu jocul urmand sa apara in 2020, gamerii dorindu-si oricum titlul alataieri, daca este posibil. Si este si de inteles, Rockstar avand un dar de a realiza povesti si experiente unice.

Site-ul relateaza si o serie de informatii destul de ciudate, acestia sustinand faptul ca Rockstar in acest moment incearca sa ii contracteze pentru urmatorul joc pe Ryan Gosling si Eva Mendes pentru rolurile principale din GTA VI, cei doi actori formand chiar un cuplu in acest moment.

Cel mai probabil pe Gosling l-au ales datorita rolului din Driver, iar Eva Mendes… stim de ce au ales-o. Rolul din Training Day, dar si alte filme recente, in care Mendes arata ca nu este doar inca o „o latina” de la Hollywood! Sa o adauge si pe Michelle Rodriguez la proiect si pe Jason Statham si sincer sa fiu, nu imi pasa cat o sa coste jocul… ar fi oricum un must buy! 

[GTA Grand Theft Auto]

Articole asemanatoare

Back to top button