Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

GTA V: Rick and Morty Mod

/
/
/

Rick and Morty este unul dintre acele seriale care si-a pus amprenta pe cultura populara modenra, creatorii avand un show animat demn de renumele lui Tom si Jerry sau Samurai Jack. Dovada si aparitia unui mod in GTA V – dupa eluzivul episod de 1 aprilie – nu mira pe nimeni.

Jocul arata acum ca o versiune mai lunga a episodului „Look Who’s Purging Now” din cel de-al doilea sezon al serialului. Doar ca de data asta nu exista scapare decat prin moarte. Nebunia nu se opreste cu Rick incercand sa omoare pe toata lumea, nu asta ar fi prea usor. Jocul poate, si va fi, plin pe personaje peste tot. Acest lucru poate duce la niste scene destul de socante.

Cat despre de ce Jedididah525 a trecut prin efortul de a creea aceasta nebunie, el explica pe pagina mod-ului ca „este un mare fan Rick & Morty, si pentru ca nimeni nu a facut asta inca, a decis sa porteze un model bazat pe Rick Sanchez” Acum voi mergeti si va distrati in timp ce eu ma duc sa imi curat retina.

 

[LINK MOD]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar