MORE

GTA V Online recompenseaza jucatorii care… se intorc in joc!

Daca deja v-ati jucat GTA V online pe PS3 sau 360, veti fi eligibil pentru multe chestii extra ca de exemplu arme, evenimente sau vehicule, atunci cand jocul se relanseaza anul acesta sau la inceputul anului viitor.

Rockstar tocmai a anuntat continutul „exclusiv” si a confirmat ca jucatorii pot relua jocul de unde au ramas pe consolele previous-gen, oferindu-le de asemenea si statutul de membrii ai Rockstar Social Club. Acest statut este disponibil numai pentru cei mai noi „jucatori-reintorsi”,iar povestea tipic hollywoodiana si… o maceta vin la pachet.

Practic, jucătorii care se întorc vor „trai” evenimente suplimentare, care prezintă jucatorului provocări care vor debloca vehiculelor noi, arme și filtre vizuale după finalizarea acestora. „Provocarile” includ si misterioasa crimă: „Michael  urmeaza un traseu de indicii criptice pentru a descoperi un mister al unei crime oribile. Pune indiciile împreună și veți debloca două filtre Noir Style, care va vor da gameplay-ul Story Mode și fotografii Snapmatic si, deasemenea, senzatia unui film noir clasic”. O provocare legata de fotografii care deschide un submarin, provocări stock-car si multe altele. Conținutul suplimentar unlockable include masina Imponte Duke O’Death, împreună cu un rail gun și macete, muscle cars și „mai rapidul și mai manevrabilul” Xero Blimp.Xero Blimp

Așa cum am menționat si mai înainte, va trebui să fi jucat jocul sau sa fii pe cale de a-l juca pe PS3 sau 360 pentru a obține aceste lucruri în plus, și veți avea nevoie de un cont Rockstar Social Club pentru a face transferul către noua platformă la alegere (transferul va putea fi facut numai o data).

În timp ce versiunile pentru PS4 și Xbox One se reintorc în Noiembrie, varianta pentru PC-ul nu este disponibila până în Ianuarie, deci mai aveti o gramada de timp pentru a face un „du-te-vino” pe o versiune de generatie anterioara pentru revendicarea acestui conținut suplimentar. Nu este clar dacă acest sistem de transfer are o dată de expirare, dar sperăm că tot acest conținut suplimentar va fi pus la un moment dat si la dispoziția celor care „nu se intorc” in GTA V.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close