Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

GTA San Andreas are probleme majore dupa ultimul update

/
/
/
/
image

Potrivit rapoartelor jucătorilor, un patch recent pentru versiunea Steam open-world sandbox GTA San Andreas adaugă suport pentru controlerele de Xbox 360 dar, de asemenea a scos din playlist-urile radio cateva melodii. Probabil acest lucru este rezultatul licentelor care expira, deoarece aceleasi 17 de melodii lipsesc de pe versiunile recente de mobile ale jocului.

Se pare ca lipsa melodiilor nu este singura grija a jucatorilor, suportul pentru controller fiind intr-adevar implementat, dar directionarea masinii se face acum… cu mouse-ul, si asta ca sa nu mai discutam despre problemele de rezolutie, suportul pentru 1080p fiind absent. Cu toate acestea, problemele  ar putea sa nu fie rezultatul actualizării și ar putea fi, în schimb, rezultatul unor disfunctii hardware sau al multelor patch-uri pe care San Andreas le-a primit de la debutul său in 2005, acestea intrand in conflict unele cu altele. Nu exista un mod de a fi siguri, avand in vedere toate informatiile primite din partea fanilor, care sunt oarecum contradictorii. Rockstar va incerca probabil in zilele urmatoare sa rezolve situatia, pentru ca, oricare ar fi motivul, jocul are probleme serioase.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar