PC&Consoles

GTA Online va primi multe noutăți primăvara aceasta

Primăvara este acompaniată de o sumedenie de noutăți pentru GTA Online. Rockstar anunță că pe parcursul următoarelor luni jocul va primi conținut nou substanțial, sub forma câtorva moduri noi și revenirea câtorva clasici.

Update-ul de luna aceasta al jocului va include un set nou de curse de cascadorii, care vor oferi acces tuturor curioșilor la acele mașini exagerat de scumpe lansate în unul din ultimele update-uri. Dacă ați vrut să conduceți un Ruiner 2000, un Rocket Voltic sau un Blazer Aqua, veți putea face asta fără să le cumpărați într-o serie nouă de curse. Jucătorii chiar vor putea să își creeze propriile trasee care să se folosească pe cât mai bine cu putință de capabilitățile acestora.

Apoi, veți avea parte în următoarele luni de moduri de joc de tipul Adversary noi. Spre exemplu, veți avea un mod numit Resurrection similar cu rațele și vânătorii, alături de un mod Top Down menit să facă GTA Online să semene cu clasicul multiplayer al lui GTA 2. Din această vară veți mai primi noi misiuni legate de transporturi ilegale de arme, precum și de folosirea echipamentului militar serios pentru a începe un război în toată regula împotriva celorlalți jucători.

Tot din trecut vor reveni mașinile Turismo, introdusă în GTA San Andreas, și inegalabilul Infernus, din GTA 3. Aceste mașini sunt refăcute pentru GTA Online și vor sosi alături de creații noi, precum Progen GP1.

Rockstar mai promite că va lucra mai departe la îmbunătățirea uneltelor pentru zdrobirea trișorilor, așa că viața tuturor cu siguranță se va îmbunătăți.

[Rockstar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button