Gaming

GTA Online va fi invadat de trișori

Înainte de a sosi pe PC și consolele din nou generație, GTA Online avea o funcție ce permitea realizarea de personaje temporare. A fost îndepărtată cu ceva timp în urmă, pentru a conserva resurse, dar este pe cale să fie reimplementată pentru varianta curentă a jocului, și va deschide porțile pentru o invazie de trișori.

Conform analizei făcute de un modder al jocului, ultimele fișiere adăugate la varianta de PC a lui Grand Theft Auto 5, cele care au implementat noile moduri de joc pentru GTA Online, indică o iminentă a reintroducere a personajelor temporare.

Aceste personaje erau inițial intenționate să ofere jucătorilor posibilitatea de-a participa la sesiuni de multiplayer chiar și atunci când serverele de autentificare aveau probleme, și nu își puteau accesa conturile.

Dar având în vedere deja cât de mulți trișori sunt în GTA Online, aplicația acestei funcții va fi predominant permiterea acestora să se întoarcă pe servere, deși au primit ban, sau diverse alte interdicții.

Pentru a se putea face abuz de această funcție, va fi necesară modificarea jocului, deși asta cu siguranță nu va fi o problemă pentru cei care probabil deja au fost dați afară de pe servere pentru că au tot încercat să trișeze.

Desigur, dacă Rockstar va schimba modul în care funcționează personajele temporare, această invazie inevitabilă de trișori și hackeri ar putea fi evitată.

[se7ensis]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button