GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

GTA Online va primi un update care îl include pe Dr. Dre

Rockstar a anunțat o nouă poveste care se va desfășura în lumea lui GTA Online. Noua aventură îi va lăsa pe jucători să colaboreze cu Frank Clinton, unul dintre protagoniștii din campania single-player. Mai apar fețe cunoscute, precum Lamar Davis pe care-l știm tot din story mode, dar și Dr. Dre, un producător și artist celebru de muzică hip-hop.

Povestea are ca punct de plecare afacerea lui Franklin, o agenție care are ca scop rezolvarea problemelor pe care le întâmpina anumite personalități din Los Santos. Și cu o afacere care este abia la început, are nevoie de un client serios. Acesta este chiar Dr. Dre, al cărui telefon a fost furat și în memoria acestuia este un album încă nelansat al artistului.

O să ai de îndeplinit misiuni într-o multitudine de locații, de la cartierul rău famat în care a crescut Franklin, până la cluburi luxoase și vile imense, sau chiar birourile FIB. Și ca să fie și mai interesant, în misiunile tale vei fi însoțit de Franklin, un hacker pe nume Imani, rottweiler-ul Chop și încă câteva personaje pe care le veirecunoaște din story mode.

Noul contract va fi disponibil începând cu 15 Decembrie, iar Rockstar ne-a anunțat că vom mai afla informații până atunci. Pe lângă noua poveste, va fi introdusă o stație radio nouă cu niște invitați de seamă, dar vor fi adăugate piese noi și stațiilor deja prezente în joc. Noua actualizare pică numai bine, iar dacă nu aveai planuri pentru vacanța asta, GTA Online este o opțiune chiar bună.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button