MORE

GTA Online te lasa sa fii Nasul

GTA Online se transforma pe zi ce trece dintr-o diversiune amuzanta a unui joc excelent de singleplayer intr-un veritabil MMO dedicat crimei organizate.

Luna aceasta se va face un pas important catre aceasta metamorfoza, Rockstar anuntand un nou update pentru GTA Online, intitulat Executives and Other Criminals.

In cadrul acestui update vei putea lua un rol nou, cel de VIP, un individ cu puteri speciale si privilegii, cu o influenta supra modului in care functioneaza GTA Online in Freemode. Un VIP va avea acces la misiuni cooperative noi pe care le poate imparti cu subalternii sai. Acesti subalterni vor fi alti jucatori, platiti de catre VIP, care vor trebui sa il apere cu viata lor daca trebuie.

Mai mult de atat, ca un mafiot adevarat care se respecta, VIP-ul are acces la  apartamente de lux, vile, pana si propriul sau iaht de lux, personalizabil, complet cu servitori si un sistem de aparare cu rachete. VIP-ul poate avea  si o limuzina cu o tureta pe ea, un elicopter care poate ateriza pe iaht si multe altele.

Executives and Other Criminals va fi disponibil pentru toate variantele lui GTA 5… cele curente, adica PC, Xbox One si PS4, in ziua de 15 decembrie. Este un update gratuit, pentru ca evident unii oameni atunci cand vad ca au spart recorduri de vanzari nu mai stau sa mulga fanii cu DLC, ci il ofera gratuit.

[Rockstar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button