PC&Consoles

GTA Online Smuggler’s Run Update sosește mâine

Dacă încă mai jucați GTA Online, atunci mâine veți avea multe de făcut, pentru că Rockstar va lansa atunci Smuggler’s Run, un nou DLC menit să mărească numărul de opțiuni pe care le aveți la dispoziție pentru distracție și poate pentru dobândirea de noi recompense.

Subiectul acestui nou update este transportul ilicit de bunuri… ca la ultimele trei sau patru update-uri mari, dar de această dată cu avioane. Avioane customizabile ce pot fi cumpărate și ținute în propriul lor hangar. Această proprietate nouă va trebui cumpărată, așa că sper că ați măcinat cât de mult ați putut misiunile de până acum.

Avioanele noi vor acoperi o varietate de stiluri și de gusturi, veți avea acces la avioane de lupte ce arată de parcă ar fi fost scoase din anii ’60, aveți ultra-ușoare ce practic sunt deltaplane cu motorașe, aveți hidro-avioane de transport și câteva alte aeronave ce pot fi modificate după bunul plac. În sfârșit, nu va mai trebui să tot chemați un Dodo, să îl bubuiți și să repetați procesul până ce dați de culoarea dorită.

Veți avea nevoie de avioanele acestea pentru a îndeplini noi misiuni, ce se vor petrece mai mult prin aer, după cum sugerează trailer-ul de mai sus.

Update-ul Smugglers’s Run va fi adăugat în GTA Online mâine, așa că spor la făcut rost de bani în lumea jocului pentru a vă putea permite noul arsenal.

[Rockstar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button