PC&Consoles

GTA Online se pregateste pentru un update mare

Rockstar a dezvaluit ce planuri are pentru extinderea lui GTA Online, si nu sunt in nici un caz planuri mici. Chiar daca ultimele update-uri ale jocului au avut tendinta doar sa adauge cate o misiune si ceva echipament nou, studioul promite ca in urmatoarele saptamani vom primi gameplay nou si continut amplu.

Compania anunta ca functiile introduse in Executives and Other Criminals, care permiteau infiintarea unei organizatii criminale proprii, vor fi extinse in urmatoarele update-uri. Organizatiile vor putea in curand sa detina proprietati care vor fi folosite pe post de sedii si depozite pentru marfurile de contrabanda cu care se va putea face trafic. Aceste marfuri vor trebui obtinute prin diverse metode nu tocmai legale, trebuiesc transportate si aduse la un loc relativ sigur. Depozitul insa poate fi atacat, marfurile vor trebui aparate, iar o noua economie va fi generata de acest sistem, alaturi de o un loop de gameplay nou care ar trebui sa dea ceva de facut celor care au terminat de 10 ori fiecare heist din GTA Online.

actual_1462821404

Apoi, componenta de cascadorii a jocului va primi continut nou. Inspirati de realizarile comunitatii, cei de la Rockstar vor adauga unelte noi pentru realizarea de trasee complexe pentru cascadorii. Cateva masini si modificari dedicate curselor si cascadoriilor vor mai fi integrate in joc atunci cand acest update va fi lansat.

actual_1462821388

De asemenea, Rockstar va continua sa organizeze evenimente speciale la care jucatorii pot primi bonusuri de experienta si bani.

Nu a fost mentionata o data fixa la care noile update-uri vor fi lansate, dar important este ca stim acum ce planuri are studioul pentru GTA Online.

[Rockstar]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button