GamingPC&Consoles

Cel mai nou update pentru GTA Online include câteva funcții pe care fanii le cer din ziua lansării

Au trecut aproape 10 ani de la lansarea lui Grand Theft Auto V și chiar dacă povestea cu Franklin, Michael și Trevor o să rămână în amintirea multor gameri, adevăratul succes pe care l-a înregistrat jocul se datorează componentei online. Iar după tot acest timp, GTA Online primește în continuare actualizări. Expansiunea San Andreas Mercenaries îi va pune pe gameri într-un nou conflict cu armata privată din lumea jocului, Merryweather.

Pe lângă aceste misiuni, cea mai nouă actualizare pentru GTA Online vine și cu câteva funcții pe care fanii le-au cerut încă de prin 2013. Vă povestesc imediat care e treaba cu misiunile noi, dar întâi vreau să vă spun care sunt noutățile legate de joc:

  • Când suni la Mors Mutual Insurance, îți poți revendica toate mașinile cu un singur apel;
  • A fost adăugată setarea „Hold to Sprint”;
  • Poți să adaugi descriere fiecărui garaj ca să știi mai ușor ce e ai salvat în ele;
  • Vehiculele Willard Eudora și Albany Classique Broadway pot fi folosite ca taxiuri dacă sunt colantate;
  • Modul Creator a primit mai multe props și condiții de vreme.

În GTA Online: San Andreas Mercenaries te vei lua iarăși la trântă cu mercenarii din Merryweather Security. Vei fi recrutat de Charlie Reed, un pilot de vânătoare care te va face membru al Los Santos Angels și veți participa împreună la misiuni care includ furtul de date personale de pe serverele armatei, raiduri armate și bombardarea unor ținte importante de pe toată harta. Actualizarea va fi lansată pe 13 iunie 2023 pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button