GamingPC&ConsolesTech&IT

GTA Online primește un nou Heist

Mai țineți minte când GTA Online a primit update-ul acela care a introdus misiunile de tip Heist? Ce vremuri frumoase erau. Aveți acum șansa să retrăiți acele vremuri frumoase, pentru că Rockstar pare să își fi amintit că un Heist era în general mai amuzant decât căratul de cutii.

Astfel, începând cu ziua de 12 decembrie veți putea să participați la Doomsday Heist. Un nou set de misiuni la care va trebui să faceți lucruri ceva mai ridicole ca de obicei, cu scopul de a salva orașul de la distrugere! Așa că pe parcursul acestui nou heist vă veți plimba cu mașini subacvatice prin proximitatea unui submarin, veți avea jetpack-uri de furat, pare de parcă primiși un avion de comandă din care vă puteți orchestra acțiunile, tancuri futuristice și multe multe altele.

Puteți vedea mai sus o prezentare generală a noului Heist. Unul care arată suficient de ridicol încât să mă facă să uit de faptul că economia jocului este oribilă și sabotează în mod direct conceptul de bază al seriei GTA. Mai important, pentru că este un Heist, ar trebui să fie mai accesibil pentru jucători ca toate celelalte tipuri de misiuni, din moment ce nu trebuie să cumperi clădiri noi. Deși, ar putea pune prețul pentru setup la ceva ridicol care va „încuraja” jucătorii să se folosească de Shark Cards.

[Rockstar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button