PC&Consoles

GTA Online primește un editor oficial de trasee

După mulți ani de așteptare, Grand Theft Auto Online primește un editor oficial de trasee extreme.

Nu mai trebuie să recurgeți la modificări de singleplayer pentru a vă distra după bunul plac, Rockstar anunțând că toți jucătorii au acum puterea de-a construi circuite care se întind printre clădiri, prin cer, peste munți și dealuri. Trasee care sunt pline de obstacole și ocazional piperate cu secțiuni care vă obligă să mergeți cu capul în jos.

Editorul de trasee vă oferă 250 de elemente de recuzită pe care le puteți presăra în calea mașinilor, cum ar fi popice imense și mingi gigantice de fotbal… așa că inevitabil cineva are să le combine pentru bowling cu mașini și Rocket Launcher League. Poate un Sticky Bomb League, din moment ce un lansator de rachete ghidate din GTA Online nu te apără nici măcar de un avion care se îndreaptă direct spre tine.

Mai este adăugat și un mod suplimentar de joc, la care o echipă va trebui să escorteze un VIP înarmat până în dinți până la un punct de extracție.

Așa că spor la distracție în GTA Online, cu siguranță veți avea câteva lucruri interesante de făcut, în special dacă ați fost până acum un designer de trasee din TrackMania.

[PC Gamer]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button