MORE

GTA Online primeste un DLC nou

GTA Online a primit un mic update zilele trecute care adauga un nou mod de parasutare si doua masini, insa parea a fi cam mare, mai bine de 2GB, pentru cat de putine lucruri adauga. Asa ca membri ai comunitatii au inceput sa sape prin fisierele jocului si au descoperit in ele continutul noului DLC, cel care va fi lansat in februarie.

GTA Online Valentine’s Day are ca tematica perioada prohibitiei din SUA, continutul fiind inspirat de personaje precum Bonnie si Clyde.  Ca urmare, acest DLC va integra in joc o masina de epoca, Roosevelt, care va avea putea fi modificat complet, prin adaugarea de motoare mai puternice, armura si diverse alterari cosmetice, dupa cum se poate vedea in clipul de mai jos.

https://youtu.be/ddzJMk7Il4M

Pe langa masina in sine, GTA Online va mai primi cu ocazia acestui nou DLC cateva moduri de joc suplimentare. Unul dintre ele este Rhino Hunt, care presupun ca va implica un tanc si vanarea sa. Alt mod este Till Death Do Us Part, despre care nu am detalii suplimentare in acest moment.

Haine si arme tipice pentru perioada vor fi adaugate in joc, asa ca va puteti face personajul sa semene cu un mafiot adevarat.

Continutul nou va fi disponibil luna viitoare, gratuit.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button