PC&Consoles

GTA Online primește un Batmobile luna aceasta și câteva alte noutăți

GTA Online continuă să acumuleze conținut nou pentru cei care cumva încă au timp să strângă bani pentru toate lucrurile pe care Rockstar le îngrămădește în joc.

Luna aceasta veți primi Transform Races, un nou tip de curse la care veți controla în succesiune un număr mare de vehicule ce nu se limitează doar la autoturisme. Veți pilota avioane, elicoptere, bărci, motociclete și ocazionale mașini prin trasee întortocheate ce se vor întinde prin locații până acum neexplorate de cursele lui GTA Online.

 

Alături de acest mod aveți încă unul numit Condemned, la care viața are un cronometru ce trebuie pasat inamicilor, plus unul numit Dogfight, ce va încerca să extindă opțiunile pe care le aveți pentru ciomăgeli aeriene. De data aceasta cu elicoptere de atac.

În cele din urmă, aveți și mașini noi, cum ar fi un Coil Cyclone, dar mai important, aveți o mașină numită Vigilante. aceasta în esență este mașina lui Batman din vechiul desen animat, dar cu ceva mai multe unghiuri, similare cu cele ale generații mai noi de Batmobile.

Ce abilități speciale va avea această mașină? Probabil mitraliere, un motor cu rachetă și un preț de ar trebui să fii Bruce Wayne să îți permiți să o cumperi. Desigur, probabil sunt deja zeci de mod-uri care adaugă mașini similare, gratuit, de ani de zile.

[Rockstar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button