GamingPC&ConsolesTech&IT

GTA Online primește Arena War

Chiar dacă Red Dead Online se pregătește să golească buzunarele jucătorilor, nu înseamnă că Rockstar renunță la a mai lansa conținut nou pentru GTA Online

Cel mai recent update de conținut poartă numele Arena War, și aduce o arenă de bătălie vehiculară în care vă puteți îngrămădi pentru a dovedi pe veci cine este cel mai bun șofer. Deși, nu prea va conta cât de bine conduci, dacă mașina ta nu este echipată cu armură, țepi, ranforsare cu o cușcă de oțel, poate ocazionala mitralieră sau câte un lansator de rachete.

În Arena War veți putea să vă personalizați bolidul de luptă, veți avea acces câteva mașini noi gândite pentru carnagiu vehicular, și veți putea participa la o serie de bătălii interesante. Nu doar clasicul „ultimul care nu e în flăcări câștigă”, dar și „curse”, sesiuni de tipul Capture The Flag, sau un mod de joc la care niște monster trucks încearcă să zdrobească mașini mult mai mici. Iar cei care au pierdut nu vor if nevoiți să stea degeaba, pe marginea drumului, vor putea controla mașinuțe teleghidate, încărcate cu explozibil. De ce? De ce nu!

De asemenea, dacă intrați în GTA Online până pe 17 decembrie veți primi un tricou gratuit… unul virtual, adică.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button