PC&Consoles

GTA Online nu va fi sprijinit la nesfarsit

Saptamana viitoare va fi lansat un nou update pentru GTA Online, menit sa il faca si mai amuzant de jucat. Dar chiar si daca jocul genereaza mai mult profit de la un an la altul doar din micro-tranzactii ca unele lansari AAA, nu inseamna ca Rockstar are de gand sa il sprijine la nesfarsit.

Strauss Zelnick, CEO al companiei Take Two Interactive, a dezvaluit ca va veni o zi in care Rockstar va inceta sa mai mai lanseze continut nou pentru joc si poate chiar il va scoate din functiune. In nici un moment nu s-au asteptat ca GTA Online sa fie ceva care sa functioneze permanent si nici nu intentioneaza sa il faca sa mearga fara incetare, indiferent cat de popular este. De ce? Fiindca franciza are nevoie de momente de odihna, in asa fel incat sa fie pregatit terenul pentru alte proprietati si pentru inevitabila sa revenire.

Zelnick a mai declarat ca se asteapta ca prin octombrie sa se observe o scadere a popularitatii jocului, sau cel putin a venitului generat, din moment ce deja implineste 3 ani de cand a fost lansat. Desigur, pe PC implineste abia un an si jumatate.

Cu putin noroc, atunci cand Rockstar va decide sa il scoata din functiune, poate nu va insista cu DMCA-uri pentru cei care fac modificari care sa mentina modul de multiplayer in viata. Nu de alta, dar poate asa in sfarsit te vei putea bucura de GTA Online fara hackeri sau probleme la servere.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button